Zadelmeting

Nooit meer zadelpijn met het juiste fietszadel

 

Waarom is een goed zadel belangrijk?

Tijdens een fietstocht is bijna niets zo vervelend als zadelpijn door een verkeerd gekozen zadel. En vergis je niet: veel fietsers hebben hier last van. Sommige fietsers hebben er zelfs zo erg last van dat ze het fietsen voorgoed voor gezien houden. Ook als je ritjes op de fiets of e-bike nooit langer zijn dan 15-20 kilometer is een passend zadel erg belangrijk. Zadelpijn kan namelijk al ontstaan na 10 minuten.
De pijn kan komen door een te smal, te breed, te zacht of te hard zadel. Door het 'foute' zadel (of een verkeerde zadelstand) worden zenuwen en pezen rondom de zitbotten afgekneld. Dit zorgt voor een zeurende pijn.

 

Zadelmeting is de oplossing

Gelukkig kunnen wij je helpen om het perfecte zadel te vinden. Heb je last van specifieke klachten tijdens het fietsen zoals een verdoofd gevoel in het kruis, tintelingen of pijn aan je rug? Benoem deze klachten dan tijdens je bezoek aan de fietsenwinkel. Wij zullen een zadelmeting doen om de klachten te verhelpen, hierbij wordt de afstand tussen de zitbotjes gemeten. De uitkomst van deze meting bepaalt welke maat zadel nodig is. 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30 - 18.00 uur
Woensdag:  08.30 - 18.00 uur
Donderdag:  08.30 - 18.00 uur
Vrijdag:  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag:  08.30 - 16.00 uur
Zondag:  gesloten
 

Wij zijn gesloten op de volgende dagen:
- Koningsdag 27 April
- Bevrijdingsdag 5 Mei
- Hemelvaartsdag


Contactgegevens

Facebook