Verzekering

Unigarant introduceert doorlopende verzekering

HOOGEVEEN - Unigarant heeft per 1 maart 2011 de Doorlopende Fietsverzekering geintroduceerd ,die uniek is in Nederland. Gaat de consument bij de fietsverzekering nu nog een verzekering aan voor een periode van drie of vijf jaar, het nieuwe product is een doorlopende verzekering die elk jaar wordt verlengd.

Jan Hennekam, directeur Unigarant, is verheugd met de komst van de nieuwe fietsverzekering: “ Het doorlopende karakter is vernieuwend en komt tegemoet aan de wensen van de consument. De consument betaalt bij het sluiten van de verzekering slechts premie voor een jaar en kan tevens kiezen voor een maandelijkse premiebetaling. Dat scheelt nogal wanneer je het vergelijkt met het bedrag dat een klant voor een verzekering voor drie of vijf jaar ineens moet betalen. 

DE VOORDELEN VOOR DE KLANT

Jaarpremie:

De verzekering heeft een looptijd van een jaar en wordt telkens voor een jaar verlengd. Net als bij een autoverzekering. De klant betaalt bij het sluiten van de verzekering dus slechts premie voor een jaar. Elk jaar ontvangt hij/zij automatisch een verlengingsvoorstel. Reageert de klant hier niet op, wordt de verzekering automatisch verlengt.

Maandbetaling:

Als de jaarpremie hoger is dan € 50,00 heeft de klant zelfs de keuze om per maand te betalen.

Geen premieverlies:

Bij totaal verlies (diefstal of total-loss) van een fiets, loopt de verzekering van de nieuwe fiets gewoon door op de lopende polis. De klant betaalt dus niet nog een premie voor een nieuwe verzekering. Ook bij tussentijds verkoop van de fiets en aankoop van een nieuwe fiets, kan de nieuwe fiets op de polis van de oude fiets verzekerd worden. Indien de nieuwe fiets duurder/goedkoper is komt er een premieverrekening.

Pechhulp

Bij de E-bikeverzekering (tegen diefstal en beschadiging) kan de klant kiezen om een pechhulpabonnement af te sluiten. Met een voordelige premie!

Vertrouwde pluspunten

De aantrekkelijke onderdelen van de bestaande fietsverzekering komt terug in het nieuwe product:

Drie jaar verzekerd tegen nieuwwaarde

Levering in natura (eerste 3 jaar)

Accessoires en beschadiging mee te verzekeren

Geen eigen risico (behalve bij race en ATB)

Prijsstijgingen zijn meeverzekerd

De klant kan na een jaar de verzekering per dag opzeggen


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30 - 18.00 uur
Woensdag:  08.30 - 18.00 uur
Donderdag:  08.30 - 18.00 uur
Vrijdag:  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag:  08.30 - 16.00 uur
Zondag:  gesloten
 

Wij zijn gesloten op de volgende dagen:
- Koningsdag 27 April
- Bevrijdingsdag 5 Mei
- Hemelvaartsdag


Contactgegevens

Facebook