Retul Bike Fit

FIT THE BIKE TO YOUR BODY, NOT YOUR BODY TO THE BIKE

Veel actieve fietsers krijgen blessures doordat ze verkeerd op de fiets zitten. Een verkeerde fietspositie kan langdurige pijnklachten tot gevolg hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pijnlijke nek , tintelende handen en/of voeten , een dood gevoel in de schaamstreek etc. Hierdoor kan een groot gedeelte van het seizoen verloren gaan en wat erger is, u kunt het plezier in de sport verliezen.

Heb jij tijdens het fietsen ook last van je rug, knieën of schouders? Of wil jij graag je kracht beter over kunnen brengen op je pedalen? Kom dan eens langs in ons Cycle Fit Center. Wij zijn van mening dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om ideaal op de fiets te zitten zonder klachten. Wij geloven erin dat onze metingen en expertise daarvoor kunnen zorgen.

Wij werken met het Retül-Fit programma. Dit fit programma is het eerste complete 3D meetsysteem dat ontwikkeld is om de perfecte fietshouding voor elk soort rijder te krijgen.

 

Wat is een Retül Fit meting?

Retül is een 3D infra rood meetsysteem. De meting wordt verricht op uw eigen fiets op of de Müve Sl Pasfiets. Het 3D meetsysteem is speciaal ontwikkeld voor positiemetingen bij fietsers . Retül fit is meer dan een fietsmeting. Het is een manier om meer van je lichaam te weten te komen. Om erachter te komen wat de oorzaak is van je pijn en kwaaltjes en hoe een juiste zithouding je zal helpen je fietsdoelen te bereiken.

 

Hoe gaat de Bikefitting in zijn werk? 

We beginnen met een intake gesprek. Bij dit gesprek kijken we wat je klachten of eventuele blessures zijn. Vervolgens gaan we een pre-assement doen. Dit houdt in dat we gaan kijken naar je lichaam. We kijken naar je beweeglijkheid en leningheid. Hoe staan je knieën, voeten en enkels, hoe is je stabiliteit.

Na deze pre-assement gaan we naar de schoenplaatjes kijken. Dit is een erg belangrijk onderdeel voor de krachtoverbrenging op je pedalen. De voeten moeten namelijk de juiste ondersteuning hebben.

Uiteindelijk komt de fiets aan de beurt. Met het geavanceerde Retül Vantage motion capture systeem en het 3D harnas wordt je beste fietspositie opgemeten. Je fiets wordt tot op de millimeter nauwkeurig afgesteld.

De Retül Bikefit duurt ongeveer 2 à 3 uur. De prijs hiervan is € 200,- . Dit is exclusief de te vervangen onderdelen.

 

 

OP MAAT GEMAAKTE SCHOENZOOLTJES

Retül Custom Footbeds zijn ideaal voor de beste pasvorm van het voetbed in de schoen. De zooltjes zorgen voor een betere knie-pedaal uitlijning en een stabiele voetboog ondersteuning. Dit om slapende of branderige voeten tegen te gaan.

De meest gehoorde reacties op deze zolen zijn:

 

  • Ze zitten echt perfect, ik heb veel meer steun en kan daardoor ook meer kracht op de pedalen overbrengen.
  • Ik heb minder last van koude en dove voeten

 

Het custom footbed programma duurt +/- 30 minuten. De prijs hiervan is € 124,90. Dit is incl. € 30,- arbeidsloon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afspraak

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen. Tel 0485-451773 of mail naar: info@thijshendriks.nl


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  08.30 - 18.00 uur
Woensdag:  08.30 - 18.00 uur
Donderdag:  08.30 - 18.00 uur
Vrijdag:  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag:  08.30 - 16.00 uur
Zondag:  gesloten
 

Wij zijn gesloten op de volgende dagen:
- Koningsdag 27 April
- Bevrijdingsdag 5 Mei
- Hemelvaartsdag


Contactgegevens

Facebook