Specialized Tarmac Expert SL5 Red Etap 22 versnellingen met Velgrem (caliper) met kabelbediening

De nieuwste technologie voor iedereen binnen handbereik; dat is de Tarmac Expert met SRAM eTap. De Tarmac Expert is net als de S-Works modellen opgebouwd aan de hand van het Rider-First Engineered™ ontwerp. Door elk frame afzonderlijk te ontwerpen, beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. Voor de afmontage hebben we gekozen voor onderdelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zoals betrouwbare DT Swiss R460 Pro wielen, de revolutionaire SRAM eTap draadloze schakelgroep en een selectie aan Body Geometry componenten om jou nog beter te laten presteren.

>  Dankzij ons Rider-First Engineered™ ontwerp beschikt elke framemaat over dezelfde ongeëvenaarde klim- en daalprestaties die je van een Tarmac mag verwachten. De S-Works FACT 10r frameset levert een uitstekende mix tussen lichtgewicht en stijfheid.
>  S-Works-specifieke FACT full carbon vork met tapered vorkbuis voor meer zijdelingse stijfheid en scherpere stuureigenschappen.
>  De SRAM Red® eTap 11-speed schakelhendels geven ons een blik in de toekomst. Door de draadloze communicatie met het voor- en achterderailleur en intuïtieve manier van schakelen zal schakelen nooit meer hetzelfde zijn.
Prijsinformatie

1.650,-

Specificaties

Staat:Gebruikt
Merk:Specialized
Model:Tarmac Expert SL5 Red Etap
Frametype:Heren
Versnellingen:22 x Etap
Kleur:Gloss Tarmac Black/Rocket Red/ Metallic White
Maat:56 cm
Wielmaat:28"
Remmen (achter):Force Velgrem (caliper) met kabelbediening
Remmen (voor):Force Velgrem (caliper) met kabelbediening
Modeljaar:2017
Art. nummer:59750
Voorraad:

Neem contact met ons op over deze fiets


Onze fietsmerken

Batavus
Bianchi
Cortina
Gazelle
Kalkhoff
Lovens
Merida
Orbea
RIH
Sparta
Specialized