Als het om écht fietsplezier gaat!

INTRODUCTIE-AANBIEDING
t/m 31-12-2019 van € 199,- voor € 159,-

De Digitsole Warm Series komt als set en zijn de eerste volledig verwarmde inlegzolen, die zijn ontworpen om je voeten warm te houden. Dit innovatieve product is ontworpen voor je comfort en gezondheid. Met de speciale telefoon app voor Android en iOS kan je de temperatuur in je schoenen eenvoudig regelen en je dagelijkse fysieke activiteiten volgen met één druk op de knop. Koude voeten behoren vanaf nu tot de verleden tijd!

Een toegewijde app die je activiteiten analyseert
De applicatie van Digitsole is beschikbaar op iOS (9.0 en hoger) en Android (5.0 en hoger) en kan je verwarmde inlegzolen via Bluetooth (BLE) -connectiviteit met je telefoon verbinden. Via de app kan je de temperatuur van elke zool afzonderlijk instellen en de dagelijkse activiteiten monitoren: met de ingebouwde sensoren kan je de dagelijkse stappen tellen, de gewandelde afstand en verbrande calorieën meten.

Ingebouwde thermostaat voor slimme temperatuurbeheersing
Verbind je verwarmde zolen met je telefoon, kies de gewenste temperatuur en geniet van je dagelijkse activiteiten tijdens het koude seizoen. De inlegzolen kunnen je warm houden op je fiets- of motorritten maar ook tijdens bijvoorbeeld het skiën of wandelen. Ze maken je activiteiten heel wat aangenamer. Ze zijn ook geschikt voor arbeiders die in een koude omgeving werken

Via de app kan je een temperatuur instellen tussen de 20°C en 45°C. De temperatuur is per zool onafhankelijk in te stellen. De werkelijke temperatuur zal echter geen 45°C bedragen, maar op deze temperatuur zal het lekker warm aanvoelen.

Aanbevolen door de Raynaud association
De Warm Series kan een oplossing zijn voor mensen met een slechte bloedcirculatie of met de Raynaud ziekte. De zolen worden aanbevolen door de American Raynaud’s Association*. Let op, De Warm Series is geen medisch apparaat.


Inhoud Pakket: Set inlegzolen + 1 micro US

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Digitsole Digitsole Warm Series Maat 42-43

  • Merk: DIGITSOLE
  • Model: Digitsole warm series maat 42-43
  • Barcode: 3700565774084
    -
  • €199,00


Tags: Digitsole Digitsole Warm Series Maat 42-43, Digitsole warm series maat 42-43, Kleding  >  Schoenen > Raceschoenen