Als het om écht fietsplezier gaat!

  • Cycloc Fietsophangsyteem Cycloc Recycle Zwart
De Cycloc Solo is het eerste product van dit innovatieve merk. De Cycloc Solo is verkrijgbaar in 7 verschillende kleur uitvoeringen. Met dit nieuwe systeem is het opbergen van uw fiets praktisch en stijlvol. Door de unieke vorm is het ophangen zeer gemakkelijk en blijft deze goed op zijn plaats. Ideaal voor mensen met weinig ruimte of die hun prachtige carbon racefiets in de woonomgeving willen hangen.

De Cycloc Solo is zeer sterk en is passend voor de meeste fietsframes. De Cycloc is uitgevoerd met een speciale afdekplaat om de 3 montagebouten te verbergen. De Cycloc is te roteren zodat deze perfect bij de hoek van uw frame kan passen. Bij de Cycloc Solo zijn ook spacers meegeleverd zodat ook brede sturen los van de muur blijven. Hierdoor wordt uw muur niet beschadigd en blijft ook de fiets perfect hangen.

De Cyloc is uitgevoerd met beschermrubbers zodat uw fiets niet kan beschadigen. De speciale gaten in dit fiets ophangsysteem zorgen ervoor dat u ook de fiets op slot kunt zetten. Extra veilig op diefstalgevoelige plekken. De montage van de Cycloc Solo is zeer eenvoudig en de montagemiddelen worden meegeleverd. Hij is te combineren met de Cycloc Wrap (om uw wiel te borgen) en de Cycloc Loop: Extra opbergruimte voor uw pomp, slot en accessoires.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Cycloc Fietsophangsyteem Cycloc Recycle Zwart

  • Merk: Cycloc
  • Model: fietsophangsyteem cycloc recycle zwart
  • Barcode: 5060230270210
    -
  • €69,90


Tags: Cycloc Fietsophangsyteem Cycloc Recycle Zwart, fietsophangsyteem cycloc recycle zwart, O&A  >  Onderdelen/Reparatie > Gereedschap